ACCESSOIRES

KARATE-GI ▪︎ BESCHERMING ▪ T-SHIRT ▪︎ SWEATER ▪ BOEKEN ▪ SPORTTAS

De karate-gi bestaat in veel uitvoeringen. Van een licht beginnerspak tot een zwaar wedstrijdpak.
Informeer steeds bij de leraars voor je iets koopt!

Sporttas Shito Kai Gent

SPORTTAS
- €35 -

Deze ruime sporttas (30L) bevat twee grote platte zijvakken met rits. Er is een schoentunnel die ook voor vuile of natte was kan dienen. De andere kant is er een vak met twee elastische fleslussen. In het hoofdcompartiment is er een klein ritszakje voor waardevolle voorwerpen.

Shito Kai Gent rugzak

RUGZAK
- €30 -

Onze rugzak heeft twee grote vakken. Het voorste vak kan dienen voor schoenen of een natte handdoek. Er is een zijzakje met ritssluiting en aan de andere kant een elastische gaas zak. Bovenaan is er een media pocket met hoofdtelefoon uitgang.

Boek: Dynamic Shitoryu - Tanzadeh

Dynamic Shitoryu
- UITVERKOCHT -

We hebben een aantal exemplaren laten overkomen van Sensei Tanzadeh z'n boek. Het bevat meer dan 1400 foto's en illustraties die de technieken heel goed verduidelijken. Sensei Tanzadeh levert een compleet werk af met oog voor veel details.

T-shirt Shito Kai Gent

T-SHIRT NAVY 
- €12, 14, 16 -

Het laatste ontwerp van onze club T-shirt is een T-shirt met opvallende print. We hebben hem in zes maten: 7-8j., 9-11j., 12-14j., S, M, L. Eén van onze leerlingen ontwierp het logo in combinatie met het Shito-ryu familieschild.

T-shirt shito kai Gent

T-SHIRT CLASSIC
- €10 -

Zolang de voorraad strekt verkopen we de club T-shirts van de vorige druk aan €10. Perfect als tweede T-shirt voor de komende zomertrainingen.

Hoodie Shito Kai Gent

HOODIE BLACK
- €23, 25, 27 -

Met dezelfde print als het navy T-shirt mag deze zwarte hoodie niet ontbreken in je tas. Perfect om over je karate-gi te trekken bij een pauze op een stage of wedstrijd. Verkrijgbaar in 5 maten: 9-11j. ; 12-14j. = XS ; M ; XL en XXL.

ACCESSOIRES KOPEN OF INFO?

Vele accessoires zijn direct verkrijgbaar. Vraag er voor of na de les naar aan een sensei.

SECRETARIAAT
Beelbroekhof 15
9040 St.-Amandsberg (Gent)

CONTACT
Email: info@shito-kai-gent.be
Tel.: +32 486 58 79 04